TESZT

TÁNCOKTATÁS

Üdvözöllek téged Budapest már két évtizede működő hastánc iskolájában, ahol a kelet varázslatos ritmusai és a hastánc szépsége összefonódik, hogy egyedülálló élményt nyújtson egy nagyon különleges táncstílus iránt érdeklődőnek.

20 évvel ezelőtt kezdtük el küldetésünket, hogy egy kifinomult és gyönyörű mozgásformát közvetítsünk azok számára, akik szívesen fordulnak a tánc, mint kifejezési forma felé.

Az évek során számos tehetséges és elkötelezett tanítvány csatlakozott hozzánk. Mára elmondhatjuk, hogy olyan tanítványokkal van szerencsénk együttműködni, akik 8-17 éve már hűségesen látogatják óráinkat. Számukra – és az újonnan jelentkezők számára – nem csupán egy tánciskolát, hanem egy olyan közösséget kínálunk, ahol a test és lélek harmóniája találkozik. Az óráinkon nem csupán technikai tudást osztunk meg, hanem arra is ösztönözzük növendékeinket, hogy fedezzék fel saját egyéniségüket és kifejezési formáikat a hastánc különleges nyelvén keresztül. A különböző szintű csoportokban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kihívást, legyen szó kezdőkről, haladókról vagy akár versenyszerűen táncolókról. Igyekszünk színes és változatos órarenddel feldobni a hétköznapokat, miközben rugalmasan alkalmazkodunk a tanulók igényeihez újabb és újabb izgalmas kihívások elé állítva őket.


Miért mi?

 Az elmúlt évtizedekben iskolánkban rengeteg stílusiránnyal találkozhattak a tanítványok.

 A soha el nem maradó igazi klasszikus stílusokról a legmerészebb fúziókig bármit képesek vagyunk megvalósítani.

 vidámság és dinamika jellemzi óráinkat

 fejlődésedről egy nagyon türelmes, és kitartó oktató gondoskodik, akinek elkötelezett célja, hogy az agyműködésedet frissen tartsa, a kapacitásaidat növelje, a határaidat feszegesse.


Amit nálunk tanulhatsz

KLASSZIKUS HASTÁNC

Okkal írom, hogy a világ egyik leggyönyörűbb, legkifinomultabb, legizgalmasabb és legkülönlegesebb mozgásformáját választod. Iskolánk szemlélete, hogy bármerre is szeretnél tovább fejlődni, a klasszikus alapoknál kell elkezdeni az építkezést, amelyet garantáltan megkapsz az óráinkon. Talán meglepetés lehet majd számodra, de a klasszikus óráinkon egy fantasztikusan színes és szerteágazó világba csöppensz. Fokozatosan megismerkedhetsz a különböző klasszikus stílusokkal, a zenékkel, előadásmódokkal, hogy aztán eldönthesd, melyik illeszkedik a leginkább személyiségedhez.

HYBRID HASTÁNC

A hastánc köztudottan egy nagyon jól fuzionálható mozgásforma, nem véletlen, hogy az iskola vezetőjének nagy kedvence és erőssége. Sokan kérdezik, miért hybrid? Ezt az elnevezést nem különcködésből kapta. Sokszor szembesültünk vele, hogy fúziós hastánc alatt a törzsi fúzió stílusára asszociálnak sokan. Iskolánk sokkal inkább dolgozik olyan stílusokkal, ami távolról sem hozza a törzsi fúzió jegyeit. Tapasztalataink szerint a közönség kifejezetten szereti ezeket a hybrid koreográfiákat, ezért elmondhatjuk, hogy fő erősségünkké és szerelmünkké vált és már el sem tudjuk képzelni nélkülük iskolánkat. A lírai koreográfiáktól a legmerészebb elképzelésekig kiaknázzuk folyamatosan a lehetőségeinket és reméljük, téged is elragad majd ez az örökké „tomboló” világ.


WEBSHOP

2022-ben elindítottuk saját webshopunkat azzal az indíttatással, hogy különleges, saját fejlesztésű tánceszközeinket kiterjesszük és elérhetővé tehessük más táncosok számára is. Így született meg a Hybridorium webshop és a Sharyam Hybrid Technology brand. Jelenleg gyönyörű és egyedülálló botokkal találkozhatsz webshopunkban, amelyet az EU számos országába szállítunk, valamint Dániában bemutatásra került már táncrendezvényen is. Nézz körül nálunk, legyél te is büszke tulajdonosa egy ilyen különleges tánceszköznek, emeld a táncelőadásod a következő szintre és éld át a táncot új szemszögből! http://shop.hybridorium.com

Egyéb fejlődési lehetőségek

Privát táncóra (Budapest):

Azoknak a tanítványoknak ajánljuk, akik a csoportos órák helyett vagy mellett  magánórákon fejlesztenék a tudásukat, más stílusok felé is kacsintgatnak, amik aktuálisan nincsenek az órákon, új koreográfiát tanulnának, fellépésre, versenyre készülnének.

Kihelyezett csoportos táncóra (Budapest)

(cégeknek, baráti társaságoknak, intézményeknek)

Cégeknek, intézményeknek előszeretettel ajánljuk ezt a szolgáltatást, ahol az alkalmazottaknak egy hosszú nap után vagy munka előtt lehetőséget biztosítanak a mozgásra. Így a napi mozgásuk helyben megoldott és kellemesen felfrissíti vagy akár előkészíti őket a megoldandó feladatok elvégzésére.

Ha baráti társaságként összeálltok néhányan (min. 5 fő) és van helyszín-megoldásotok, ahol az órák megtarthatóak, akkor szintén van lehetőség kihelyezett csoportos táncoktatásra. Legyen szó akár egy meglepetés táncról szülinapra, esküvőre, egyéb rendezvényre, vagy csak együtt tanulnátok táncolni, akkor is tökéletes megoldás lehet ez számotokra.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.