SZOLGÁLTATÁSOK

SZOLGÁLTATÁSOK

TÁNCOKTATÁS
SHOW
WEBSHOP

TÁNCOKTATÁS

Üdvözöllek téged Budapest már két évtizede működő hastánc iskolájában, ahol a kelet varázslatos ritmusai és a hastánc szépsége összefonódik, hogy egyedülálló élményt nyújtson egy nagyon különleges táncstílus iránt érdeklődőnek.

20 évvel ezelőtt kezdtük el küldetésünket, hogy egy kifinomult és gyönyörű mozgásformát közvetítsünk azok számára, akik szívesen fordulnak a tánc, mint kifejezési forma felé.

Az évek során számos tehetséges és elkötelezett tanítvány csatlakozott hozzánk. Mára elmondhatjuk, hogy olyan tanítványokkal van szerencsénk együttműködni, akik 8-17 éve már hűségesen látogatják óráinkat. Számukra – és az újonnan jelentkezők számára – nem csupán egy tánciskolát, hanem egy olyan közösséget kínálunk, ahol a test és lélek harmóniája találkozik. Az óráinkon nem csupán technikai tudást osztunk meg, hanem arra is ösztönözzük növendékeinket, hogy fedezzék fel saját egyéniségüket és kifejezési formáikat a hastánc különleges nyelvén keresztül. A különböző szintű csoportokban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kihívást, legyen szó kezdőkről, haladókról vagy akár versenyszerűen táncolókról. Igyekszünk színes és változatos órarenddel feldobni a hétköznapokat, miközben rugalmasan alkalmazkodunk a tanulók igényeihez újabb és újabb izgalmas kihívások elé állítva őket.

Miért mi?

 • Az elmúlt évtizedekben iskolánkban rengeteg stílusiránnyal találkozhattak a tanítványok.
 • A soha el nem maradó igazi klasszikus hastánctól a legmerészebb fúziókig bármit képesek vagyunk megvalósítani.
 • Izgalmas workshopok várnak rád, hogy akár a klasszikus hastáncban, akár a fúziós táncokhoz szükséges más táncstílusokban képezd magad tovább.
 • Vidámság és dinamika jellemzi óráinkat.
 • Fejlődésedről egy nagyon türelmes, és kitartó oktató gondoskodik, akinek elkötelezett célja, hogy az agyműködésedet frissen tartsa, a kapacitásaidat növelje, a határaidat feszegesse.
 • Több száz fős, látványos és sokszínű évzáró gáláinkon fellépési lehetőséget biztosítunk tanítványainknak.
 • Saját fejlesztésű eszközökkel, egyedi ötletekkel és megvalósítással találkozhatsz óráinkon és mutathatod be őket elsőként, amennyiben úgy döntenél, szívesen fellépnél velünk.

Sharyam szakmai útjának fő állomásairól ebben a blogbejegyzésünkben olvashatsz.

RÓLUNK MONDTÁK

Legkedvesebb, legkreatívabb tánctanárom, akihez 14 éve töretlen lelkesedéssel járok és mindig tud valami újat mutatni:). Járatos a hastánc számtalan stílusában és más táncműfajokban is, és saját dolgokat is kitalál.

★★★★★

K. Klári

Mindenkinek ajánlom. Na jó, Sharyamot nem lehet ennyivel leírni! Életem legjobb és legmeghatározóbb döntése volt, hogy nála kezdtem el hastáncolni. Általa lettem magabiztos, sokkal-sokkal nőbb, és lettem Anya (a hastánc által ismertem meg a Párom).

★★★★★

G. Orsolya

Meggyőzödésem, hogy sok-sok igazán fantasztikus tánctanár létezik a „piacon”, de az Ő őszinte kedvességét, türelmét, fejlődési igényét magával és a táncosaival szemben, és végtelen kreativitását senki nem tudja leutánozni, mert neki zsigerből jön.

★★★★★

G. Orsolya

Nagyon szeretem Timi óráit! Végtelenül kedves, türelmes oktató, aki kreativitással és humorral színesíti meg az órákat. A hastáncot pedig az alapoktól, lépésről-lépésre tanítja meg, így mindig feltöltődve, sikerélménnyel megyek haza tőle.

★★★★★

Sz. Dalma

18 éve vagyok tagja ennek a folyamatosan fejlődő tánciskolának mely sosem okozott csalódást. A színvonalas, jó hangulatú órákat a föld legbarátságosabb és legkreatívabb oktatója tartja.

★★★★★

V. Krisztina

Személyre szabott tanácsaival segíti a fejlődést, az újabbnál újabb koreográfiák és a sokszor nem mindennapi technikák elsajátítását. Mindezt mindig jó hangulatú, vidám órák keretein belül.

★★★★★

T. Nikolett

Ilyen tanárral könnyen elsajátíthatóak a táncok. Az iskolatagok kedvesek, befogadják és segítik az újakat, így nyugodtan jöhet bárki.

★★★★★

K. Kornélia

Szuper órák, csudiszép és kreatív koreográfiák, profi oktató (aki nem mellesleg türelmes, kedves, vidám). Minden óráján garantált az agytorna is. Remek csapat. Vigyázat! Függőséget okoz!:)

★★★★★

H. Mária

Jól megközelíthető, központi helyen van.
A tanár nagyon aranyos, vicces. Hamar lehet tanulni, fejlődni. Nem nyomja el a tehetséget. 1 év alatt haladóvá lehet válni. 🙂 Imádtam ott táncolni! Köszönöm azokat az éveket!

★★★★★

K. Rita

Fantasztikusan tehetséges tanár, mosolyával beragyogja az órákat! Hihetetlen türelemmel, odaadással es lelkesedéssel vezeti a tánciskolát! Mesés fellépéseket állít össze, igazán nagy megtiszteltetés nála tanulni.

★★★★★

Zs. Emese

5 csillag? Dehogy! Legalább 10! 🙂
Szuper órák, fantasztikus tanár, nagyszerű társaság.
Ha kikapcsolni vágysz, NŐ-nek szeretnéd érezni magad, és nem utolsó sorban hastáncot is szeretnél tanulni, Timinél a helyed!

★★★★★

V. Erika

Örülök, hogy Nálatok kezdtem el hastáncolni! Kedves az oktató, jó hangulatú, változatos órákon vehetek részt egy nagyon jó csapattal. Mindenkinek bátran ajánlom!

★★★★★

B. Andrea

Órák egy olyan oktatóval, aki folyamatosan ösztönöz arra, hogy fejlődj és feszegesd a határaidat. Minden óra pozitív és vidám hangulatban telik, minél fáradtabbak vagyunk annál inkább.

★★★★★

E. Renáta

Bátran ajánlom mindenkinek! Profi oktató, aki egy kicsit másként gondolkodik. A jó értelemben! Életem egyik meghatározó élménye volt.

★★★★★

K. Dorottya

Sharyam fantasztikusan inspiráló, vidám, kreatív tanár. Minden óra, workshop egy külön élmény! Ajánlom!

★★★★★

M. Éva

Különlegesebbnél különlegesebb táncok, szuper hangulat, folyamatos fejlődés egy tökéletes tanárral! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

★★★★★

Cs. Babett

Profizmus, kreativitás, fantasztikus hangulatú órák. Imádom.

★★★★★

T. Zsuzsanna

18 éve Sharyam-hoz járok❤️Mikor elkezdtem hozzá járni, életem egyik legjobb döntése volt. Mindent is megtanulunk tőle, amit más hagyományos hastánc sulikban soha. Ha megtanulnál hastáncolni némi extrával, meleg szívvel ajánlom a legjobb tánctanárt!

★★★★★

H. Beáta

Imádtam!!! Ha lesz ra lehetosegem, ujra megyek riszálni!

★★★★★

H. Anita

Gyönyörű koreográfiák, szuper oktatóval, akivel élmény minden óra!

★★★★★

Cs. Alexandra

Csoportos oktatàs, mégis személyre szabott. Érezni Timinek a kifinomult, művészi tudását, amit a hastàncban egyénileg képvisel! Próbàljàtok ki bátran!

★★★★★

P. Zita

Nagyon szuper oktatóval, jó táncokkal és koreográfiákkal! Gyere és próbáld ki. Minden izmodat átmozgatja, még azt is, amiről nem tudsz.

★★★★★

Cs. Mária

Izgalmas, változatos koreográfiák, fellépési lehetőségek. Próbáljátok ki, magával fog ragadni! Minden korosztálynak és testalkanak ajánlom, sport, nőiesség fejlesztése, agymunka és nevetőizmok intenzív tornája egyben:).

★★★★★

K. Klári

Amit nálunk tanulhatsz

KLASSZIKUS HASTÁNC

Okkal írom, hogy a világ egyik leggyönyörűbb, legkifinomultabb, legizgalmasabb és legkülönlegesebb mozgásformáját választod. Iskolánk szemlélete, hogy bármerre is szeretnél tovább fejlődni, a klasszikus alapoknál kell elkezdeni az építkezést, amelyet garantáltan megkapsz az óráinkon. Talán meglepetés lehet majd számodra, de a klasszikus óráinkon egy fantasztikusan színes és szerteágazó világba csöppensz. Fokozatosan megismerkedhetsz a különböző klasszikus stílusokkal, a zenékkel, előadásmódokkal, hogy aztán eldönthesd, melyik illeszkedik a leginkább személyiségedhez.

HYBRID HASTÁNC

A hastánc köztudottan egy nagyon jól fuzionálható mozgásforma, nem véletlen, hogy az iskola vezetőjének nagy kedvence és erőssége. Sokan kérdezik, miért hybrid? Ez az elnevezés a hybrid-projektből öröklődött tovább és nagyon szerteágazó, sokszor elég erős koreográfiákat képvisel. Tapasztalataink szerint a közönség kifejezetten szereti ezeket a néha meglepő hybrid koreográfiákat, ezért elmondhatjuk, hogy iskolánkat már el sem tudjuk képzelni nélkülük. A lírai koreográfiáktól a legmerészebb elképzelésekig kiaknázzuk folyamatosan a lehetőségeinket és reméljük, téged is elragad majd ez az örökké „tomboló” világ.

Egyéb fejlődési lehetőségek

Privát táncóra (Budapest):

Azoknak a tanítványoknak ajánljuk, akik a csoportos órák helyett vagy mellett  magánórákon fejlesztenék a tudásukat, más stílusok felé is kacsintgatnak, amik aktuálisan nincsenek az órákon, új koreográfiát tanulnának, fellépésre, versenyre készülnének.

Kihelyezett csoportos táncóra (Budapest)

(cégeknek, baráti társaságoknak, intézményeknek)

Cégeknek, intézményeknek előszeretettel ajánljuk ezt a szolgáltatást, ahol az alkalmazottaknak egy hosszú nap után vagy munka előtt lehetőséget biztosítanak a mozgásra. Így a napi mozgásuk helyben megoldott és kellemesen felfrissíti vagy akár előkészíti őket a megoldandó feladatok elvégzésére.

Ha baráti társaságként összeálltok néhányan (min. 5 fő) és van helyszín-megoldásotok, ahol az órák megtarthatóak, akkor szintén van lehetőség kihelyezett csoportos táncoktatásra. Legyen szó akár egy meglepetés táncról szülinapra, esküvőre, egyéb rendezvényre, vagy csak együtt tanulnátok táncolni, akkor is tökéletes megoldás lehet ez számotokra.

Főbb referenciáink

Fellépések (a teljesség igénye nélkül):

 • Sharyam évzáró gálák (2007-2023)
 • Hastáncgálák vendégszereplője
 • Oktogon Tánciskola – 10 éves Jubileum – Fellépés

Díjak:

Versenycsoport eredményei (Oktató és koreográfus: Sharyam):

 • Országos Hastánc Fesztivál (2009): I. HELYEZÉS
 • I. Egri Hastáncverseny (2010): III. HELYEZÉS
 • IV. Farsangi Hastáncverseny: I. HELYEZÉS
 • I. Országos dobszóló verseny (2011): III. HELYEZÉS + különdíj
 • Tahmina Országos Hastáncverseny (2012): II. HELYEZÉS
 • VII. Holdfény Lányai Nemzetközi Hastáncverseny (2013): I. HELYEZÉS
 • Alba Orient Hastáncverseny (2014): I. HELYEZÉS (maximális pontszám)
 • IX. Holdfény Lányai Nemzetközi Hastáncverseny (2015): Közönségdíj
 • Belysium Orientális Táncverseny (2016): I. HELYEZÉS (maximális pontszám)

Sharyam díjak:

 • Díjnyertes koreográfus 2011.
 • The Hybrid – Gótikus hastáncverseny: I HELYEZÉS (Sharyam & BooG-S)
 • The Hybrid – Alba Orient – Közönségdíj (Sharyam & BooG-S)
 • The Hybrid – „Az Év Tánca” verseny: I. HELYEZÉS, Gyémánt-minősítés, „Az Év Táncosa” díj (Sharyam & BooG-S)

SHOW / FELLÉPÉS

Tedd eseményed varázslatossá a misztikus kelet és a szenvedély táncával!  A Sharyam Dance Universe egyedülálló hastánc műsorokat kínál, hogy rendezvényed még emlékezetesebb lehessen.

Szakértelmünk és szenvedélyünk a hastánc iránt garantálja, hogy vendégeid egy lenyűgöző előadást élhessenek át. Legyen szó esküvőről vagy céges rendezvényről, testreszabott műsorainkkal akalmazkodunk az egyedi igényeidhez és az esemény tematikájához, hogy a fellépés teljes mértékben illeszkedjen az általad elképzelt atmoszférához.

Látvány és hangulat: a klasszikustól az extrém előadásokig vállaljuk, hogy feldobjuk a hangulatot. A legjobb zenékkel, tánceszközökkel és gyönyörű jelmezekkel kiegészített műsorunk egyedi látványvilágot teremt, amely emelni fogja rendezvényed exkluzivitását.

Legyen az eseményed a beszédtéma, és hagyd, hogy a hastánc magával ragadja a résztvevőket!

Főbb referenciáink

Felkérések:

 • COSTA Diadema luxushajó utak – Arab Show – Koreográfus
 • AQUAWORLD Halloween Night – Koreográfus
 • AQUAWORLD 10 – Partner Party – 20 perces táncszínházi előadás főszervezője és koreográfusa
 • AQUAWORLD 10 éves jubileumi rendezvénye: Flashmob és táncelőadás koreográfusa
 • Sztárvarázs: Nyitókoreográfia
 • 100 év… – 100 éves a Mátyásföldi repülőtér – Koreográfus
 • Nyelvparádé Flashmob-koreográfia (Guinness-rekord kísérlet)
 • EUROPEAN BELLYNESS FLASHMOB koreográfusa 2015., 2017.
 • Gótikus hastáncverseny zsűrizés
 • Mennyei Királyság (Kingdom of the Heaven) sajtótájékoztatója és premierje
 • Idősek otthona – Karácsonyi szereplések
 • Céges rendezvények

Fordulj hozzánk bizalommal, hogy egy csodálatos élmény kapcsolódjon a rendezvényedhez: Kapcsolatfelvétel

WEBSHOP

2022-ben elindítottuk saját webshopunkat azzal az indíttatással, hogy különleges, saját fejlesztésű tánceszközeinket kiterjesszük és elérhetővé tehessük más táncosok számára is. Így született meg a Hybridorium webshop és a Sharyam Hybrid Technology brand. Jelenleg gyönyörű és egyedülálló botokkal találkozhatsz webshopunkban, amelyet az EU számos országába szállítunk, valamint Dániában bemutatásra került már táncrendezvényen is. Nézz körül nálunk, legyél te is büszke tulajdonosa egy ilyen különleges tánceszköznek, emeld a táncelőadásod a következő szintre és éld át a táncot új szemszögből!

Hybridorium – SHOP

Rendezvényeink támogatói voltak

Hírlevél feliratkozás

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.