KORONAVÍRUS miatti speciális óraszabályzat

A Sharyam Dance Universe megnyitja szeptemberben kapuit a tanítványok előtt, azonban szigorú szabályokkal tud csak működni az órákon való részvétel.

 

  • KIZÁRÓLAG helyes maszkhasználattal (értsd: orrot-szájat eltakarva) lehet részt venni az órán (már a táncterembe is így gyertek be), függetlenül attól, hogy egész nap a munkahelyeteken az volt rajtatok, mert sajnos az egész napos munkahelyi maszkhasználat nem védi meg a csapatot este a táncórán. Max. ha kicsit kezd elég lenni a maszk, akkor kimentek az óráról, leveszitek 1 percre, szívtok egy kis levegőt és visszajöttök utána maszkban. Javaslom mindenkinek, aki még nem találta ki magát, hogy kössétek meg hátul a maszkot és akkor nem csúszkál állandóan az arcotokon.
  • A sál illetve a kilégzőszelepes (!) maszk használata nem elfogadható.
  • Ha otthon hagytátok a maszkot, akkor sajnos nem tudtok bejönni a táncterembe.
  • bármilyen minimális tünettel TILOS bejönni az órára, kizárólag akkor gyere, ha teljesen egészségesnek érzed magad!

Amit tudnotok kell az óra körülményeiről:

50 m2-es teremben tartjuk az órákat, így a másfél-2 méteres távolság valószínűleg nem tartható, így különösen nagyon fontos, hogy betartsuk legalább a maszkhasználatra vonatkozó szabályt.

FONTOS!

Az órák a fertőzésszámok gyors emelkedésénél bármikor átmehetnek online képzésbe - élő online órák. Ebben az esetben is tartsatok velünk, hiszen a fejlődés így sem áll meg!