EUROPEAN BELLYNESS FLASHMOB

2018. tavasz-nyár: EUROPEAN (BELLYNESS) FLASHMOB 3. - STREET SHOW - Soon...

ELŐZMÉNYEK:

2015. júniusában lezajlott az első European Bellyness Flashmob (ld. első videó), amelynek főszervezője, Gergely Orsolya megtisztelt azzal, hogy engem kért fel a Flashmob koreográfusának.
Több, mint 7 perces előadással és 80 hastáncossal álltunk ki a Hősök terére a Mozgás Éjszakája rendezvény keretein belül és szereztünk egy életre szóló élményt.

2017 tavaszán megszületett a II. European Bellyness Flashmob produkciója is. A 'World of Lights' címet viselő produkcióban négy koreográfiával, négy különböző eszközzel, köztük egy saját tervezésű világító esernyővel, több tánciskolát képviselő táncosokkal és a hátunk mögött fantasztikus támogatókkal léphettünk az utca színpadára. Itt már komolyabban kezdtünk foglalkozni a szervezéssel, a szponzorok mellénk állításával, és egy egyedi, látványos előadást sikerült megalkotnunk. Helyszínként az Erzsébet teret választottuk, ahol büszkén állhattunk Magyarország kiemelkedő látványossága, a Budapest Eye Óriáskerék elé és készíthettünk videófelvételt 60 m magasról. A látványos előadás azóta több cég elismerését is elnyerte, ezáltal új teret kaptunk további produkciók kivitelezéséhez (Repülőnap, Nyelvparádé Flashmob - Guiness-rekord kísérlet).

2017-ben TÁMOGATÓINK voltak:

TCS Media Kft. (esernyő-eszköztervezés, mérnöki kivitelezés, szervezés)

Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.

Budapest Eye

Partylight.hu (fény + smink)

VárMédia Print Kft. (videó)

Liszkai Zsolt – Budapest Street Salsa (hangosítás)

Kövessetek minket Facebook-oldalunkon, hogy minden új információt megkapjatok:
https://www.facebook.com/bellynessflashmob/

Egy kis promóvideó idei megmozdulásunkból.