Timi & Csaba
Esküvői meghívó

[fliptimer date="2020/03/20 16:00:00" timeZone="1" dayText="nap" hourText="óra" minuteText="perc" secondText="másodperc" bgColor="#ffffff" digitColor="#d0bc6f" textColor="#888888"]

2020. március 20.

...Kereken 20 év...

Ennyi éve fiatalodunk már együtt, osztjuk meg egymással a mindennapjaink nyűgét és boldogságát. Ismerjük a másik kimondatlan gondolatait, számíthatunk egymásra és még képesek is vagyunk egymást békén hagyni... Nem mellesleg még mindig imádjuk egymást!
Szóval mit mondhatnánk? Bejött az élet 😊. Mialatt eltelt ez a 20 év, szépen lassan egyek lettünk.

Ezt a 20 évet most hivatalosan is megpecsételnénk és tiszta szívből szeretnénk, ha ezt veletek, a szüleinkkel, testvéreinkkel, rokonokkal, és hozzánk közel álló barátokkal is megoszthatnánk. Választott időpontunk is (majdnem) csupa 20-as, hogy ne hazudtoljuk meg önmagunkat😊.

Ezúton szeretettel meghívunk titeket a Tordason tartandó esküvőnkre

2020. március 20-án!

Kifejezetten modern szellemiségűek vagyunk, ezért nézzétek el nekünk, hogy nem a tradicionális, papír alapú meghívóval kedveskedünk nektek. Ezen az oldalon ugyanakkor sokkal több információval lehettek gazdagabbak, mint amit egy kis meghívón tudnánk nektek prezentálni.

Helyszín (szertartás és buli)

Tordasi Western Falu

https://tordasielmenyfalu.hu

Parkolás: A Tordasi Western Falu saját INGYENES szabadtéri nagy parkolójában.

Az esküvő tervezett programja

Násznép fogadása: 16:00-tól

Esküvői szertartás: 17:00

Közös csoportkép, kiscsoportos fotózások: 17:30

Vacsora: 19:00

Vacsora után bulizunk, táncolunk és felhőtlenül szórakozunk!

Terveink szerint éjjel 2:00-ig tart a buli, utána már úgyis mindenki kidől a sok kajától és elfárad a násznép, viszont addig tartsatok ki (kaptok sok kávét majd, ígérjük)!

 

Szálláslehetőség

A Tordasi Western Faluban, a bulihelyszínünk emeletén ki vannak alakítva 1-4 személyes szobák, így ha valaki a hazaautózás és a kényelmes otthoni ágyikó helyett inkább ott aludna másnap reggelig, ez is megoldható, csak annyit kérünk, hogy szállásigényeteket legkésőbb 2020. február 10-ig jelezzétek, mert időben le kell foglalnunk a szobákat!

Esküvői menü, avagy a kaja, amire mindenki vár

Az esküvőre teljesen egyszerű ételeket kértünk, azonban, ha valakinek ételallergiája vagy egyéb igénye van, a lent látható űrlapon mindenképpen előre jelezze, hogy a rendezvényhelyszín rá tudjon készülni.

Nászajándék

Az esküvőn tradicionális menyasszonytánc NEM LESZ, helyette szívesebben játszunk inkább egy nagyot.

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy a jeles nap alkalmából nászajándékkal örvendeztetnétek meg minket, akkor ezt az egész este folyamán megtehetitek akár folyamatosan, akár csak egyszer 😊.

A helyszínen kialakítunk majd egy kis asztalt, ahová aki szeretné, leteheti a nászajándékát és személyes jókívánságait.

Megmondjuk őszintén, ennyi év alatt sikeresen berendezkedtünk már, ezért ne gondolkozzatok tányér- és szamovárkészletben😊.
Viszont a lottó főnyereményt még nem nyertük meg, ezért ha egy garantáltan nyertes lottószelvénnyel vagy esküvői támogatással hozzá tudtok járulni a rendezvényhez, örülni fogunk neki és köszönjük előre is.

Egyéb információk

A házasságkötési szertartás terveink szerint KÜLTÉRI lesz, hacsak nem lesz aznap orkán erejű szél hófúvással...
A biztonság kedvéért öltözzetek melegen, mert hűvös lehet.

Hozzatok kényelmes cipőt magatokkal, hogy a homokban könnyebben tudjatok közlekedni, ha szeretnétek kimenni az udvarra illetve a táncnál se legyen visszatartó erő a fájó láb 😊.

Ami fontos információ lehet még (viszont egyelőre még tervezés alatt áll a pontos lebonyolítás): KUTYÁS esküvőre számítsatok, mivel nagyon szeretnénk, ha a kis ölebünket magunk mellett tudhatnánk ezen a jeles napon😊.
Mindannyian ismertek minket, többségetek ismeri a kutyit is, ezért úgy gondoljuk, hogy a jelenléte nem fog problémát okozni senkinek. Természetesen kiemelt figyelemmel leszünk arra, hogy ne zavarjon benneteket.

 

Vendégregisztráció

Az oldal alján található űrlapot kérlek töltsétek ki nekünk, hogy a vendégek végső létszámát és igényeit lássuk. Nem borzasztó, pár perc alatt ki lehet tölteni, viszont így a legegyszerűbb nekünk összesíteni a végén mindent.
A legegyszerűbb megoldás, ha a családból (vagy az együtt érkező baráti körből) egyvalaki tölti ki az űrlapot és írja fel minden további személy adatait, aki vele együtt érkezik.

Arra ügyeljetek, hogy a kitöltőnek kell figyelmesnek lennie az adatok helyes megadásakor!

Egy kitöltéssel maximum 8 személy adatait lehet az űrlapon rögzíteni. Ha ennél többet szeretnétek, akkor egymás után többször töltsétek ki az űrlapot!

Bármi olyan kérdésetek van, amire elfelejtettünk gondolni az űrlap összeállításakor, nyugodtan hívjatok, vagy írjatok e-mailt.

Bízunk benne, hogy megoszthatjuk életünk egyik legfontosabb eseményét veletek is!

Az alábbi részen kérjük, hogy minden résztvevő vendég adatait külön-külön rögzítsd, aki veled jön.

Ne felejtsd el magadat is felírni! 🙂


(A szálláshelyek száma korlátozott.)