EVOLUTION 2. - Rhythm & Styles - 1. Tribal Fusion by 'Rhea'

2016. szeptemberétől elindult a Sharyam Dance Universe falain belül egy remek kezdeményezés: EVOLUTION - Vendégoktató-program.

Iskolánkban folyamatosan ugyanaz a csapat dolgozik, hosszú évek óta hűséges tanítványokként léteznek mellettem. Habár voltak, akiknek idő közben különböző okokból el kellett búcsúznia ettől a szenvedélyétől, de akik velünk maradtak, kitartóak közel 5-13 éve. Hálám jeléül szerettem volna ezeknek a táncosoknak további fejlődési lehetőséget biztosítani az iskolán belül, így célként tűztem ki, hogy elhozom nekik a nemzetközileg is elismert, neves oktatók egy részét. Így "hazai pályán" tudják magukat továbbképezni és zavartalanul dolgozhatunk mégis együtt tovább. Az SDU Evolution-programja az első félévben 3 hónapon keresztül különböző oktatókkal és stílusokkal lepte meg a tanítványokat, ahová „külsősök” is csatlakozhattak és csatlakoztak is. A meghívott oktatók közül valaki nem csak 1 hónapig élvezhette vendégszeretetünket, hanem egynapos workshopra is eljött azóta hozzánk újra.

2019. őszén újraindítjuk képzéseinket: EVOLUTION 2. - Rhythm & Styles

Egy fantasztikus vendégoktatóval indul és bővül a Sharyam Dance Universe EVOLUTION 2. programjának csapata: Balogh Andrea 'Rhea' állandó és egyre keresettebb fellépője és oktatója a magyar hastáncéletnek, különleges stílusával sok táncos egyik legkedveltebb fúziós hastáncosa. Ezért mi is szerettük volna elhozni nektek őt, hogy egyedi mozgásvilágából egy kis ízelítőt kaphassatok.

"15 éve foglalkozom hastánccal, 4 éve törzsi fúzióval. Számomra a tánc önkifejezés. Szeretem keverni a különböző stílusok elemeit, táncomra nagy hatással van a klasszikus balett és a hip-hop, de sok más stílusból is szeretek meríteni. A törzsi fúziós hastánc egy autentikus, mégis modern műfaj. Célom a táncon keresztül megmutatni az embereknek az önkifejezés útját és átadni a tánc iránti szeretetemet." - Rhea

 

IDŐPONT:
2019. október 12. (szombat): 10:00-13:00

HELYSZÍN:
Sharyam Dance Universe
1106 Budapest, Fehér út 1. B-épület, IV. emelet, 2.sz. táncterem

WORKSHOP DÍJA:
5.500 Ft / 3 óra

BEFIZETÉSI HATÁRIDŐ:
2019. október 5.
(határidő utáni befizetés esetén: 6.500 Ft)

BEFIZETÉS MÓDJA:
- Átutalással e-mailben küldött számlaszámra
- Készpénzben előre egyeztetett időpontban, az iskola tanfolyami időpontjaiban

Bármi kérdésetek van vagy probléma adódna a jelentkezésnél, ide írhattok (szervező):
sharyam.d.u@gmail.com

 

WORKSHOPON való részvétel feltételei:

Hastánc alapok ismerete szükséges!

A workshopon kép- és hanganyag rögzítése nem megengedett.

 

Jelentkezés a lent található űrlap kitöltésével!

 

Kövesd az iskola életét az alábbi elérhetőségeken is:

Facebook: Sharyam Production

Instagram: sharyam.official