FLASHMOB DELUXE (Aquaworld)

2018. nyarán 10 éves évfordulóját ünnepli az 
AQUAWORLD Resort Budapest,
Európa egyik legnagyobb fedett aquaparkja!

Ebből az alkalomból kifolyólag egy hatalmas nyári rendezvény készülődik, ahol különböző programokon túl az Aquapark összes látogatóját megmozgató táncos Flashmobot terveznek. Hatalmas területen, a medencén kívül vagy akár a vízben is táncolhatsz! Nem mindennapi környezetben, gyönyörű fényekkel emeljük a hangulato(da)t.

A hatalmas volumenű rendezvényhez természetesen lehet és érdemes is csatlakozni, mert egy fantasztikus szórakozási lehetőséget biztosít az egész családnak, baráti társaságoknak, az éppen ott nyaraló embereknek:).

Ez az esemény, ahová valaki jótevő által meghívást kaptál vagy magadtól betévedtél kifejezetten erről a Flashmobról fog szólni és a résztvevő táncosoknak fog folyamatos információkkal szolgálni. Ahogy a teljes rendezvényről kapunk információt, azt is megosztjuk veletek.

A koreográfia:
- nem túl hosszú
- mindenki számára elsajátítható
- populáris, sokak által ismert zenére készül.

Látvány, zene és koreográfia: Tóth Tímea 'Sharyam'

Jelenleg minden előkészítés alatt van, ezért türelmeteket kérjük. A koreográfiát videóról is elsajátíthatjátok, de lesz 1 vagy 2 betanító óra, ahol személyesen is találkozhatunk.

Ha te is szeretnél szerepelni ebben a pár perces táncban és ezzel egy újabb élményhez jutni, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot, akár jelölj ismerősnek (Facebook: Tóth Tímea Sharyam), jelentkezz be az eseménynél (értsd: katt az "Ott leszek" gombra) és kövesd Facebook-on folyamatosan a történéseket:):

https://www.facebook.com/events/2045565592364889/

Minden megosztásnak örülünk, segítsd a munkánkat ismerőseid meghívásával vagy akár csak egy "Megosztás" gomb megnyomásával! Neked nem kerül semmibe, nekünk viszont hatalmas segítség.

 

VIP-CSAPAT - JELENTKEZÉS:

Aki szeretne a VIP-CSAPAT tagja lenni és úgy érzi, hogy meg tud felelni a feltételeknek, jelentkezését az oldal alján található űrlap segítségével adhatja le. Minden további információ e-mailben megy a jelentkezőknek.

A VIP-csoportba való bekerülés feltételei:

  • előzetes jelentkezés a VIP-csapatba a sharyam.hu oldalon keresztül:
  • a Flashmobra professzionálisan felkészültök otthoni gyakorlással, illetve próbákkal
  • vállaljátok a 3-4 kötelező közös hétvégi próbanapot (kb. 3 órás próbák)
  • a Flashmob eszközeinek anyagi vonzata a csoporttagokra hárul, ennek díja 500-1.000 Ft között mozog (eszköztől függően)
  • betanítás / koreográfia díja: 4.000 Ft
  • mindkét koreográfiában aktívan részt vesztek (délutáni és esti)
  • egy közös (egyforma), a csapatot a többi vendégtől megkülönböztető ruha beszerzését is vállaljátok (megbeszélés alatt - pl. egy feltűnő színű strandkendő)

A VIP-táncosok ingyenesen léphetnek be az Aquaworld július 27-ei bulijára. Aki csak a délutáni Flashmob részese szeretne lenni, annak a belépőjegyet meg kell vennie.

További információk:
E-mail: sharyam.production@gmail.com

Facebook: Tóth Tímea 'Sharyam' / Oldal: Sharyam

Instagram: sharyam.official

Twitter: @TSharyam

YouTube csatorna: Sharyam DS


Aquaworld: 
http://www.aquaworldresort.hu/