EVOLUTION

2016. szeptemberétől elindult a Sharyam Dance Universe falain belül egy remek kezdeményezés: EVOLUTION - Vendégoktató-program.

Iskolánkban folyamatosan ugyanaz a csapat dolgozik, hosszú évek óta hűséges tanítványokként léteznek mellettem. Habár voltak, akiknek idő közben különböző okokból el kellett búcsúznia ettől a szenvedélyétől, de akik velünk maradtak, kitartóak közel 5-10 éve. Hálám jeléül szerettem volna ezeknek a táncosoknak további fejlődési lehetőséget biztosítani az iskolán belül, így célként tűztem ki, hogy elhozom nekik a nemzetközileg is elismert, neves oktatók egy részét. Így "hazai pályán" tudják magukat továbbképezni és zavartalanul dolgozhatunk mégis együtt tovább. Az SDU Evolution-programja az első félévben 3 hónapon keresztül különböző oktatókkal és stílusokkal lepte meg a tanítványokat, ahová „külsősök” is csatlakozhattak és csatlakoztak is. A meghívott oktatók közül valaki nem csak 1 hónapig élvezhette vendégszeretetünket, hanem egynapos workshopra is eljött azóta hozzánk újra.

2017. februárjában kényszerszünetet tartunk a gálafelkészülésünk miatt, de egynapos workshopokkal továbbra is meglepjük a táncvilágot, ezért folyamatosan kövessétek a kiírásainkat!

Az Evolution folytatódik a 2017-es évzáró gálát követően!